2020

21mei Zennewijnen

Coronatijd, versoepelingen, we gaan er op uit naar camping Zennewijnen. Campers staan bij elkaar aan een veldje, alles was gesloten i.v.m. corona regels. Afhaal in restaurant op de camping was prima. Lekker gefietst (veel wind op de dijk) en een lekke band, geplakt en gecontroleerd met een emmer water uit de paarden wei. Na 100mtr weer leeg, dan maar verder wandelen, wat waren we blij met die behulpzame meneer die zijn oprit en al zijn spullen tevoorschijn haalde om de band te plakken. En dan blijkt deze meneer ook nog op de Kort Heijligerskazerne in Bergen op Zoom zijn dienstplicht vervult te hebben waar ik toen ook zat.

 

27mei Vrouwenpolder de Zandput

Direct aan de brede duinen gelegen camperplaats, we gaan nog eens terug als alles weer normaal wordt. De kinderen zijn nog op visite geweest, speeltuintjes genoeg. Heerlijk fietsen daar door de duinen en als je van strand houd je kunt er te voet heen vanaf de CP. Een rondje kust Walcheren moet je hier zeker gedaan hebben, Veere, Vlissingen, Zoutelande, Westkapelle, Domburg, allemaal plaatsen die een stop waard zijn.

 

14juni Dwingeloo de Noordster

CP op de RCN camping, fijne fiets en wandelomgeving, sanitair was de eerste dagen nog dicht, restaurant was open. Zus Anja en zwager Sam hadden camper gehuurd en zijn een paar dagen geweest. Vanaf de camping loop en fiets je zo de heide op of het bos in, of achter de camping de radio telescoop bezoeken.

 

20juni Giethoorn Haamstede

Om Giethoorn te bezoeken een prima CP, wij stonden op het veld, kop aan kont maar voor 2 nachten wel te doen.

We hebben rondvaart gedaan en i.v.m. de corona regels een grote boot met weinig mensen. Maar hierdoor konden we wel overal heel goed bijkomen en genieten van Giethoorn.

 

22juni Sneek de Potten

RCN camping, de CP stond al vol en dus hadden we een plaats op de camping wat geen straf was. We gaan op de fiets naar Sneek om boodschappen, Wim en Coby komen vandaag ook nog dus dan zijn we er klaar voor. We besluiten de dag met een heerlijke maaltijd van de plaat. Mooie fiets routes gedaan met mooie landscapes en langs en met pontje over het water.

 

26juni Emst de Wildhoeve

Niet druk op de camping en we hebben een privé bosveld van 6 plaatsen voor ons zelf. Niet de 1ste keer dat we hier zijn, prima geregeld allemaal en de omgeving is ook super. Ede is ongeveer 6km met een fijn winkelcentrum. Omgeving is prachtig, wandelpaden, fietsroutes door de bossen en heidevelden. En op de camping is het heerlijk lunchen en dineren in het knusse restaurant.

 

2juli Schijndel Winery and Herbs

camping bij een wijn en kruidenboer, elke zaterdag excursie en proeverij maar dat doen we volgend jaar. Prima sanitair en staanplaatsen. Kampeerwinkel de Wit 10 minuten op de fiets, Schijndel heeft een leuk winkel centrum en de kersen bij de buurman smaken ook lekker.

 

21aug. Vessem  Eurocamping

camperplaats voor de receptie van de camping en naast het zwembad. We hadden een ruime plaats maar bij een volgend bezoek gaan we op de camping staan. De camping zelf heeft prachtige in het groen gelegen plaatsen en overal sanitair in de buurt. Op de CP is geen sanitair dan moet je naar de camping.

 

4sept. Doorn het Grote Bos

RCN camping en camperplaats, zeer grote camping c.q. bungalowpark maar door het vele groen/bos merk je hier niets van. Restaurant, winkel, zwembad enz allemaal een ruime voldoende. Driebergen 10 minuten fietsen voor de grotere winkels. Hydepark is een wandel/fiets bezoek zeker waard.